Nya funktioner i version 6 av Pegaso Hostassistent


Nu har den senaste versionen av Pegaso Hostassistent kommit!


Den nya versionen innebär en mjukvaruuppgradering av den tidigare versionen och har förbättrats på några punkter, se nedan.Automatisk överföring av tidsinställningar från det manuella läget till det automatiska!


Vid utprovning av Pegaso Hostassistant är det lämpligt att börja med låga inställningar för tryck och flöde för att vänja brukaren vid känslan av terapin. Sedan går man successivt uppåt med både tryck och flöde tills man hittar de inställningar som ger effekt och som känns bekvämt för brukaren. Detta görs enklast i det manuella läget där också tidsinställningarna för in- respektive utandning och pausen regleras med knapptryckningar efter brukarens bekvämlighet.

För att göra terapin enkel ställer man sedan Pegaso i automatiskt läge där växlingar mellan in- och exspiration och pausen sker automatiskt.


De inställda tryckvärdena fördes tidigare över direkt till det automatiska läget men tidsinställningarna var man tvungen att ställa in manuellt i menyn för det automatiska läget.


Men nu med den senaste versionen av Pegaso (ver. 6) sparas dessa tidsinställningar med en enkel knapptryckning över från de senaste använda inställningarna i manuellt läge och kan på så sätt användas direkt i det automatiska läget. 


Noggranare visning av trycket i displayen!


På tidigare versioner av Pegaso visades trycket med indikerande liggande stapel i displayen, positivt tryck visades åt vänster och negativt åt höger.


I och med version 6 av Pegaso kompletteras stapeln också med ett visat värde av det uppnådda trycket i slangkretsen. Värdet visas numeriskt vid varje ytterände av tryckstaplarna. 
   
AktuelltKlicka på den nyhet du vill läsa.2016-06-29
Nya produkter inom fallprevention

2015-05-25
Posey Fallskyddsmattor och TempWatch larmmatta

2015-03-09
Calypso bröstpump bäst i test!

2015-02-25
Nya kunder för våra fallskyddsmattor

2014-04-09
Nya priser på amningsartiklar!

2013-06-12
Almedo breddar sitt sortiment med Posey Hälskydd!

2012-01-09
Almedo AB söker återförsäljare för Ardo amningsprodukter.

2011-05-06
Nya funktioner i version 6 av Pegaso Hostassistent

2010-12-15
Mycket positiva resultat för Lansinoh HPA Lanolin i ny studie!

2010-05-19
Pegaso Hostassistent, nu i batteridriven version!

2010-03-29
1:a april lanserar vi ARDO amningsprodukter!Produktion: NorrWebb