Start -> Produkter -> Uppresning, Ståträning och förflyttning -> StandingUP 100

StandingUP 100

Standing UP  100

Manuell Version


Standing UP 100 är ett stabiliserande hjälpmedel som, efter att de nödvändiga inställningarna gjorts, tillåter brukaren att självständigt inta och upprätthålla en upprättstående position och att transporteras inomhus med hjälp av en assistent. Se film: Standing UP 100  


 

För uppresning kan brukaren hålla sig i de stora laterala handtagen eller de formade kanterna på bordet. Om brukaren inte själv kan ta sig till upprätt position som beskrivet måste han/hon assisteras av en eller flera personer beroende på kroppsvikt.

 

En god stabilisering av brukaren i upprätt position säkerställs av ett polstrat lumbal- sacralstöd som kan fällas upp med ett lättillgängligt handtag och låsas i nedfällt läge.

 

I det fall att brukarens tillstånd förvärras eller för att utöka hjälpmedlets prestanda så har möjligheten att modifiera/uppgradera utrustningen till en av de servoassisterade modellerna tagits med i beräkningarna. Modifieringen är enkel och kan utföras av en specialiserad tekniker.Standing UP ger en bekvämare och säkrare transfer från sittande till stående!

Broschyr Standing UP Ver 2008-06-01.pdf

 

Produktion: NorrWebb