Start -> Produkter -> Fallprevention -> Höftskyddsbyxor, Posey Hipsters

Höftskyddsbyxor, Posey Hipsters

Att användning av externa höftskydd är ett effektivt sätt att motverka höftfrakturer har dokumenterats i flera studier. Poseys höftskyddsbyxor har högabsorberande inlägg över den kritiska höftytan för att minska den potentiella skadan som kan bli resultatet av ett fall. Posey höftskyddsbyxor är tillverkade i bekväma, slitstarka material som klarar tvätt i höga temperaturer. De har ett lågprofilinlägg över varje höft som är insydda i en elastisk byxa som ger en tajt passform vilket gör att byxan diskret kan användas under kläderna.

Men! Det spelar ingen roll hur bra ett par höftskyddsbyxor är om de inte används!  

Nyckeln till att få brukarna att använda höftskyddsbyxor är att kunna erbjuda olika modeller och färger. En äldre kvinna vill oftast inte ha ett par höftskyddsbyxor som ser ut som ett par vita herrkalsonger!


Därför har vi fler modeller av höftskyddsbyxor än någon annan leverantör.
Allt för att kunna tillgodose olika brukares krav och önskemål.

 

Förutom de konventionella höftskyddsbyxorna har vi också en lång träningsbyxa i tjockt bomullsmaterial med en innerbyxa som håller höftskydden på plats.

 

Det finns också en kort "shortsmodell" för de varmare årstiderna.

 

Vänd Er till oss när det gäller höftskyddsbyxor, vi kan detta!Alla Hipsters är latexfria, maskintvättbara och ligger förpackade en per förpackning. Hipsters finns i sex modeller. De mjuka skyddspadsen av trögskum formar sig efter kroppen med kroppsvärmen och har god stötupptagande effekt.


6016, Standard Unisex  används enkelt över de egna underkläderna eller som underkläder direkt. Lågprofilinläggen ger god komfort för brukaren. Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL.


6019, E-Z On har en grenlös design som gör att brukaren kan ha sina egna underkläder samt att kardborreförslutningen i midjan och i ben och är idealisk för dusch- och inkontinensanvändning. Finns i storlekarna XS, S, M, L, XL och XXL.

6017, Kontinensbyxa med frontöppning för att lätt komma åt att byta blöjor. Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL.

6030, Hipsters Lady är ett nytt tillskott i sortimentet, de har lågprofilsinlägg för att vara diskreta och dessa är också urtagbara för enkelhet vid tvätt av byxan. Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL.

6031, Hipsters Lufsen har lågprofilsinlägg för att vara diskreta och dessa är också urtagbara för enkelhet vid tvätt av byxan. Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL.

6007, Hipsters Shorts har stötupptagande lågprofilsinlägg med ett inre foder som håller höftskydden på plats och ger byxan ett diskret utseende. Finns i storlekarna XS,S,M,L och XL i askgrått eller marinblått.

6009, Posey Hipsters Träningsbyxa har ett inre foder som håller höftskydden på plats och ger byxan ett diskret utseende. En dragkedja i benen för ökad komfort och enkelhet vid av/påtagande. Finns i storlekarna XS,S,M,L och XL i askgrått eller marinblått.

6018, Posey Hipsters
Herrmodell med gylf. Kan enkelt användas ovanpå de egna underkläderna eller som underkläder direkt. Hipsters har resårband i midjan. Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL

De
 här produkterna kan Du köpa i vår webshop: Klicka här!  

Produktion: NorrWebb