Start -> Produkter -> Tryckavlastning och Sårbehandling -> Posey ProheelX

Posey ProheelX

När Posey presenterade ProheelX i USA fanns det flera konkurrerande märken i det högsta skiktet av hälskydd på marknaden. ProheelX har sedan dess tagit stora marknadsandelar tack vare utformning, materialval, komfort och sist men inte minst dess förmåga att avlasta en ömtålig häl på absolut bästa sätt. 

Med detta högkvalitativa hälskydd kan du vara säker på att ge dina brukare den bästa tänkbara avlastningen samtidigt som patientens efterlevnad i användning ökar tack vare komforten i hälskyddet.
Många brukare tar av sig sina hälskydd då de tycker de är för varma men med ProheelX Orthowick-innerfoder hålls foten och benet svalt och torrt vilket gör att brukaren inte upplever något värmeproblem.

ProheelX rekommenderas för patienter med risk för hältrycksår, hudnedbrytning och/eller friktionsskador. ProheelX kan också användas för brukare som redan fått ett hälsår då hälen är väl lyft från underlaget och dessutom frilagd så att inget material ligger emot den, luftcirkulationen är god och omläggningar kan ske med några enkla handgrepp. 

Tack vare den smarta designen kan ProheelX också användas tillsammans med vakuumterapi vid bensår. Djupa fickor på insidan av ProheelX tillåter undanläggning av slangar som sedan leds ut ur hälskyddet utan att ligga emot brukarens fot något som annars kan utgöra ytterligare risk för trycksår.

ProheelX har kraftiga remmar med kardborrelås av hög kvalitet, dessa hjälper enkelt till med droppfotskontroll.

ProheelX är tvättbar i 40 grader och är avsedd för en-patientsbruk
Posey Proheelx

 

Produktion: NorrWebb