Start -> Produkter -> ARDO Amningsprodukter -> Carum

Carum

Carum är det senaste tillskottet i vår familj av bröstpumpar. Ardo har i Carum lagt ned mycket tid och resurser på att få fram en bröstpump som passar alla. Du kan använda den antingen som en vanlig bröstpump och pumpa ett bröst i taget eller som dubbelpump och pumpa båda brösten samtidigt. 

Som den modernaste bröstpump den är, har Carum två grundlägen: Stimuleringfasen och Pumpfasen. 

I stimuleringsfasen härmar Carum en babys snabbare och svagare sugmönster så att mjölken skall strömma till. 

I pumpfasen ändras sugmönstret till att bli långsammare och kraftigare. På så sätt pumpas mjölken ur på ett effektivt sätt. Precis som när Du ammar din baby!

Carum har också vad vi kallar för Individual Phases. 
Mamman kan helt och hållet själv styra över vakuum och hastighet i både stimulerings- och pumpfaserna. Allt för att pumpningen skall bli så behaglig och anpassad till dig som mamma som möjligt.

Här följer en liten film om Carum och dess funktioner:En ytterligare fin funktion hos Carum är Sensitivläget, i detta läge kan en mamma med mycket känsliga eller såriga bröstvårtor starta med inställningar som är speciellt skonsamma.
Efter att ha vant sig vid pumpens sugrörelser kan hon sedan succesivt öka vakuum och hastighet till de nivåer som känns bekväma och som ger en adekvat urpumpning av brösten.


Vill Du veta mer om Carum eller vill Ni testa den på er avdelning? Kontakta oss så berättar vi mer eller så kommer vi ut till er och demonstrerar den. 

Produktion: NorrWebb